L'OLLA

Des de L’Olla volem fomentar els nostres valors dintre del context de Roca Umbert Fabrica de les Arts perquè pensem que van de la mà. Tenim clar des del primer moment les 3 línies mestres que vertebren el nostre projecte.

QUALITAT

En primer lloc una oferta gastronòmica de qualitat.

Pensem que un bon servei és un bon producte, sense renunciar a la nostra identitat i potenciant els productes de qualitat que tenim en el nostre entorn més immediat.

Per això treballem amb cooperatives i pagesos de la zona que ens ofereixen productes de km0 de gran qualitat, ecològic i ajudant a mantenir el patrimoni biològic amb el consum de varietats històriques de la nostra comarca.

SOSTENIBILITAT

En segon lloc un altre eix vertebrador per a nosaltres és la sostenibilitat i la responsabilitat social.

Creiem que minimitzar tant els residus com el seu impacte al medi és un deure tant del restaurador com del públic.
Amb el consum de productes de km0 es redueix l’emissió de C02 a l’atmosfera, però no n’hi ha prou.

Per això part de la nostra missió és reduir o eliminar l’ús d’envasos i contenidors de materials no degradables, fent-ne servir d’altres ecològics o de baix impacte, o fer un ús responsable de l’energia o dels elements de rebuig de la cuina, són les nostres prioritats.

CULTURA

En tercer lloc volem destacar la cultura, com no podia ser d’una altra manera en un espai com Roca Umbert FA.

Tenim la convicció que la cultura necessita recuperar espais, contactar amb la gent i sobretot, que tota iniciativa és poca per a ajudar a la seva difusió.
Per això des de fa ja més de dos anys, ens esforcem i lluitem per poder oferir una programació regular de música i concerts en directe el segon i quart dissabte de cada mes.

Una oferta variada que dona possibilitats tant a músics de guanyar nous públics, com per descobrir-nos la gran qualitat dels artistes del nostre país.